lunes, 6 de abril de 2009

Catalunya 92 Castella Lleo 62. Final formidable de 1ª fase. 4 de 4.

Partit molt igualat en els tres primers quarts on alguns problemes i desajustos tant en defensa com en rebot defensiu han permés mantenir la igualtat en el marcador fins arribar al descans on el resultat era de més vuit per les nostres noies. Ah! però quin quart després del descans un parcial favorable de 15 a 0 on CAtalunya ha sortit molt endollada han deixat el partit vist per sentència doncs aquest parcial s'ha allargat fins al principi del cinqué amb un 21 a 0, després fins al final hem disfrutat del bon joc de la selecció. Ara tant masculins com femenins i, com el finançament, ens jugarem els "quartos" amb Madrit. Malauradament el tema lesions sempre està present i Laura Gómez aquest matí s'ha fet mal al turmell i aquesta tarda no ha pogut jugar. Anims i a recuperar-se per les semis.
Bona sort a tots i totes i FORÇA CATALUNYA.
Lluís Albert Grau, passant molta calor, des de San Fernando.